logo gremi nou

logo agic

logo pla renovat

 

instal-electric

 

A MEGAELAGAS, S.L. es realitzen tot tipus d’instal·lacions elèctriques a indústries, oficines, comerços i vivendes.

Instal·lacions elèctriques

Som una empresa líder en instal·lacions industrials, reformes de comunitats, manteniment elèctric, instal·lacions de seguretat i telecomunicacions. Dedicats al perfecte disseny i acabat de grans instal·lacions elèctriques són la nostra distinció entre els empreses del sector elèctric industrial del nostre país.

Manteniment Instal·lacions elèctriques

Empresa especialitzada en la conservació i manteniment d’instal·lacions elèctriques. El mateniment preventiu és el nostre lema, Megaelagas li garantitzarà el perfecte funcionament de les seves instal·lacions de forma eficaç i resolutiva. 

Reparacions d’instal·lacions elèctriques

Realitzem reparacions en instal·lacions elèctriques ràpides i efectives, per instal·lacions industrials, reformes d’edificis, instal·lacions de seguretat, telecomunicacions, etc.  Megaelagas garantitza la llarga durabilitat en les nostres reparacions elèctriques, així com rapidesa i neteja en els treballs realitzats en el seu sistema elèctric.

Un equip humà format per especialistes en instal·lacions elèctriques amb gran experiència en la reforma de comunitats, instal·lacions complexes de seguretat i un gran ventall de serveis. Els nostres oficials disposen del titol d’instal·ladors autoritzats, per tant, poden realitzar els certificats per la legalització de qualsevol instal·lació.

Confii la seguretat de la seva empresa o edifici a un instal·lador amb reconeguda solvència en instal·lacions elèctriques. A Megaelagas comptem amb una amplia cartera de clients de reconegut prestigi empresarial plenament satisfets i que són la nostra millor publicitat dins del sector elèctric industrial. En mans d’especialistes tot seran avantatges.

Entre d’altres activitats i instal·lacions relacionades amb l’electricitat, també realitzem :

  • Projectes d’il·luminació de locals comercials, vivendes, oficines, etc.
  • Centralització de comptadors.
  • Escomeses elèctriques des de línies de companyia.
  • Canalitzacions elèctriques.
  • Quadres elèctrics i reparticions.
  • Instal·lacions domòtiques oferint tecnologia en confort i estalvi energètic.
  • Instal·lacions de porters o videoporters automàtics.
  • Treballs totals amb projecte tècnic.